Nye indlæg

Nyhedsblog for Grundejerforeningen Ornum Øst
 

Grund mellem Resedavej og Hyacintvej

16-04-2014 18:07
Jeg har lige talt med ejeren af den "væltede skov" mellem Resedavej og Hyacintvej. Han er en meget venlig mand og han forstår nødvendigheden i at vi fungerer godt sammen. Han vil så klart få ryddet ud iblandt de væltede træer på sit grundstykke :D Så lad os modtage han åbne attityde med et åbent sind selv :D Vi forstod begge to at vi har behov for at have relationer i fremtiden, når/hvis han får solgt alle sine grunde imellem Resedavej og Syrenvej/Hyacintvej. Han vil sikkert ændre udstykningen til et færre antal grunde end der er planlagt nu. Efter mit spørgsmål til ham, så fremgår det af lokalplanen at disse nye grunde, vil være pligtige medlemmer af en grundejerforening :D

Kommentarer

 • #1
 • Peder J. Pedersen
  30-04-2014 12:48
  Hej Jørn
  Jeg vil lige gøre dig opmærksom på, at det pågældende areal er en sump en stor del af et "normal" år, og vil være meget bekostelig at holde drænet.
  MVH Peder J. Pedersen Henriksvej 25


 • #2
 • Jørn G Larsen
  05-05-2014 20:32
  Hej Peder. Du har helt ret i det med at det er sump og dyrt at bygge dræn for dette, udrænede område. Den tidligere bestyrelse i 2006, da der blev udarbejdet lokalplan for området, var opmærksom på dette og fremførte at eventuel indtrædelse i vores grundejerforening, skulle se med nye dræn anlagt og investeret. Så det bliver ikke vores problem at anlægge dette nye områdes dræn. Med venlig hilsen Jørn


1 

Skriv en kommentar

Denne blog kan fås som et såkaldt RSS-feed. Hvis man installerer eller allerede har en RSS-feedreader på sin computer, kan man følge med i nyhedsstrømmen uden at skulle åbne hjemmesiden. En gratis RSS-feedreader til Google Chrome fås på denne side. Efter installation får man et RSS-logo i adresselinjen som her:

Ved et klik på logoet åbnes readeren og man kan tilmelde denne side eller andre med RSS-indhold og følge med i mange nyhedskilder på én gang.