Nye indlæg

Nyhedsblog for Grundejerforeningen Ornum Øst
 

Drænledning

20-06-2014 08:07
I dag talte jeg med Kalundborg Kommunes folk, der bygger rørledning og drænledning langs Brovejen. Nu ved jeg ikke om det er vores påvirkning, men kommunen bygger nu drænledningen i fuld længde, hele vejen ned til Halleby Å. I husker sikkert at vi bemærkede overfor kommunen, at der burde bygges drænledning hele vejen, også fra den sidste grund i grundejerforeningen ned til Åen. Men det er nu efterkommet, så vi kan være tilfredse. Tilbagestår om der skal etableres kontraventiler, ved opstemning af vand i Åen

Kommentarer

  • #1
  • Jørn G Larsen
    09-07-2014 18:35
    Den 29. juni talte jeg med to af de tre grundejere, der ligger forbi vores område, om nødvendigheden af at de fjerner dræn fjendtlige træer, hvis drænes langs Brovejen skal kunne fungere i længre tid. Jeg blev vel modtaget og de vil se til, at der gøres noget.
    Den 29. juni kl 10.00, havde vi et møde for de grundejere der ligger langs Brovejen. Vi aftalte at de så snart de kan, får fældet dræn fjendtlig vegation. En enkelt grundejer har fået rodfræset sit pilehegn. Flot :D


1 

Skriv en kommentar

Denne blog kan fås som et såkaldt RSS-feed. Hvis man installerer eller allerede har en RSS-feedreader på sin computer, kan man følge med i nyhedsstrømmen uden at skulle åbne hjemmesiden. En gratis RSS-feedreader til Google Chrome fås på denne side. Efter installation får man et RSS-logo i adresselinjen som her:

Ved et klik på logoet åbnes readeren og man kan tilmelde denne side eller andre med RSS-indhold og følge med i mange nyhedskilder på én gang.