Nye indlæg

Nyhedsblog for Grundejerforeningen Ornum Øst
 

Rosenvænget-grøften

01-12-2014 22:56
Vi igangsætter nu genopretning af "Rosenvængetgrøften". Arbejdet blev udskudt, da vi dels ville reservere økonomi til andre nødvendige aktiviteter, dels var der i forår og sommer en rævefamilie, som vi mente skulle have fred og ro.

Endvidere gennemgår vi vejene for huller. Det bliver dog ikke den store vej istandsættelse, før vinteren er slut, men alene at vi kan køre rimligt på vejene.

Grusbunkerne er entreprenørens nærdepoter. Det har knebet med at bunkerne kun er blevet anvendt til vejformål. Vi prøver en gang til om de kun bliver anvendt til det, de er leveret til. Lykkes det ikke, så vil der fremover ikke blive oplagt grusdepoter.

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Denne blog kan fås som et såkaldt RSS-feed. Hvis man installerer eller allerede har en RSS-feedreader på sin computer, kan man følge med i nyhedsstrømmen uden at skulle åbne hjemmesiden. En gratis RSS-feedreader til Google Chrome fås på denne side. Efter installation får man et RSS-logo i adresselinjen som her:

Ved et klik på logoet åbnes readeren og man kan tilmelde denne side eller andre med RSS-indhold og følge med i mange nyhedskilder på én gang.