Nye indlæg

Nyhedsblog for Grundejerforeningen Ornum Øst
 

Forkerte betalingskort

06-02-2015 21:42
Kære medlemmer

Som de fleste nok allerede har opdaget, har I modtaget betalingskort med forkert beløb og mange steder med forkerte adresser og i få tilfælde til tidligere medlemmer. Vi i bestyrelsen beklager meget. Det der er sket er, at der ved en fejl er opkrævet ud fra et gammelt og ikke vedligeholdt kartotek. Det er ikke et tegn på at vi ikke har registreret alle de ændringer vi har fået via mail og hjemmesiden.

Men sket er sket og vi er kede af alt besværet det medfører. Vi er desværres nødt til at sende et yderligere indbetalingskort ud på de sidste 200kr (jf vores generalforsamlingsbeslutning fra 2014), altså de penge vi ikke havde fået opkrævet i første omgang, dog bliver de sendt til de nyeste kendte adresser/medlemmer.

På bestyrelsens vegne Sofie

Kommentarer

    1 

    Skriv en kommentar

    Denne blog kan fås som et såkaldt RSS-feed. Hvis man installerer eller allerede har en RSS-feedreader på sin computer, kan man følge med i nyhedsstrømmen uden at skulle åbne hjemmesiden. En gratis RSS-feedreader til Google Chrome fås på denne side. Efter installation får man et RSS-logo i adresselinjen som her:

    Ved et klik på logoet åbnes readeren og man kan tilmelde denne side eller andre med RSS-indhold og følge med i mange nyhedskilder på én gang.