Nye indlæg

Nyhedsblog for Grundejerforeningen Ornum Øst
 

Tømning af tanke

27-04-2015 15:02
Omkring dette tidspunkt, så tømmer Kalundborg Forsynings Entreprenør (Klaus´s Kloakservice) vore septicktanke, 3-kammertanke, kugletanke og hvad vi nu har. Som næsten sædvanligt, så efterlader Kalundborg Forsynings Entreprenør, skader på vore anlæg. I den anledning har jeg skrevet til Forsyningen som jeg viser nedenfor, samtidigt vil jeg bede jer om at maile mig information, om I har haft problemer og skader. Skader kan være vanskelige at konstatere selv, men prøv alligevel at tippe mig.
Mail, medsendt to billeder af skaderne:
Hej
Så skriver jeg igen. Efter tømning her den 20. april kl 13.30 af min tre-kammertank er det blevet en tradition at der er noget galt. 2 gange er ledninger til svømmeren revet ud af sin fastgørelse, et år flød mit system over efter tømning. Jeg var da tvungen til at tilkalde en kloakmester for at fejlrette problemet.
Denne gang er der hele to forhold der er gået galt. Alle rummene er nu fyldt med undskyld udtrykket: Lort! Og boksen der samler ledningsinstallationerne er revet ud af sin fastgøring og
Hænger nu i ledningerne.
Skal jeg lade disse fejl udbedre og sende en regning, eller skal jeg afvente at I tager initiativ til at fejlrette problemerne. Mine dræn fra 3 kammertanken bliver jo stoppede af ”Lort”.
Jeg er tillige formand for grundejerforeningen her. Og jeg vil nu tage initiativ til at forhøre mig om der er andre oplevelser med entreprenøren. Jeg hører stadig at der ikke efterfyldes væske i tankene som vores leverandør af anlæggene tager ind som en garanti for anlæggenes funktion. Entreprenøren angiver at det skal han ikke og at kun enkelte af hans biler kan håndtere denne funktion.
Som et minimum vil jeg gerne at Kalundborg forsyning gør klart for sin entreprenør hvordan arbejdet forskriftsmæssigt skal udføres, for alle landliggerne ved jo ikke hvordan en korrekt entreprenøradfærd ved tømning skal være.
Venlig hilsen
//
Jørn G Larsen
Formand
Grundejerforeningen Ornum Øst
CVR: 36233796
Lupinvej 8,
DK-4281 Gørlev
Email: Jorn.G.Larsen@Gmail.com
www.halleby-solpark.dk
Telefon: 58850782

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Denne blog kan fås som et såkaldt RSS-feed. Hvis man installerer eller allerede har en RSS-feedreader på sin computer, kan man følge med i nyhedsstrømmen uden at skulle åbne hjemmesiden. En gratis RSS-feedreader til Google Chrome fås på denne side. Efter installation får man et RSS-logo i adresselinjen som her:

Ved et klik på logoet åbnes readeren og man kan tilmelde denne side eller andre med RSS-indhold og følge med i mange nyhedskilder på én gang.